«SOIB JOVE: QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2024»

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/ajoves-m.jpg

L'Ajuntament d'Alcúdia inicia un projecte en el marc del programa "SOIB JOVE: Qualificats entitats locals 2024" per a impulsar la inserció laboral juvenil.

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i l’Ajuntament d’Alcúdia impulsen la inserció laboral juvenil mitjançant el programa: «SOIB Jove: Qualificats Entitats Locals 2024». Un programa innovador amb una oportunitat laboral d’un any de durada, per a persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys.
Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals. La col·laboració entre el SOIB i l’Ajuntament d’Alcúdia permetrà implementar accions específiques destinades a reforçar la inclusió de les persones joves al món laboral. A través d'aquests projectes, s'ofereix formació i experiència professional dirigida a millorar les seves habilitats i augmentar les seves possibilitats d'inserció en ocupacions qualificades.

L’Ajuntament d'Alcúdia té aprovats set perfils de persones joves desocupades molt variats que abasten diverses àrees professionals. Entre els perfils contractats es troben:
- Dos administratius i una administrativa, titulats en Tècnic-a superior en administració i finances.
- Un tècnic superior en so per audiovisuals i espectacles, titulat en Tècnic superior en so per audiovisuals i espectacles.
- Un tècnic en gestió d'activitats esportives, graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.
- Una tècnica en gestió d'imatge corporativa i xarxes socials, graduada en Disseny.
- Una tècnica en gestió cultural, graduada en Belles Arts.
Per tal d’assegurar el desenvolupament del projecte l’Ajuntament d’Alcúdia ha estat beneficiari d’una subvenció per l’import de 212.915,95 euros , que es distribuiran entre 2024 i 2025.
El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) continua amb la seva missió d'oferir oportunitats d'ocupació i formació a la joventut de les Illes Balears, posant en marxa diverses iniciatives destinades a millorar les seves perspectives laborals.
Amb una clara voluntat de fomentar l'accés del les persones joves desocupades al mercat laboral, el SOIB ha desenvolupat programes com «SOIB Jove: Qualificats Entitats Locals 2024», que té com a objectiu finançar un programa d'experiència professional per a l'ocupació destinat a persones majors de 18 i menors de 30 anys, que compleixin els requisits que estableix aquesta convocatòria, que siguin contractades mitjançant un contracte formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional per part de les entitats locals de les Illes Balears. Aquest programa està adreçat a aquelles persones joves desocupades que comptin amb titulació universitària, de formació professional de grau superior o certificat de professionalitat de nivell 3, oferint-los una primera experiència professional a les entitats locals.
El SOIB i l’Ajuntament d’Alcúdia reafirmen el seu compromís amb la joventut, continuant amb la implementació de programes innovadors i adaptats a les necessitats de la població jove, amb la finalitat d'oferir-los les eines necessàries per aconseguir una inserció laboral estable i de qualitat.

26 de juliol de 2024

Documentos y enlaces

Desarrollado por 3digits